Heder

KORISNI KOZMETIČKI SAVIJETI:

Uvijek koristite provjerenu kozmetiku, napravljenu od poznatih proizvođaća kao što je Dr.Grandel koji ima tradiciju od 1936 god. Izbjegavajte koristiti jeftinu kozmetiku nepoznatih marki. Dr.Grandel tvornica ima svoje razvojne timove i svaki proizvod se pažljivo testira i ispituje. Oni nece sebi dozvoliti loš proizvod ,jer bi se to negativno odrazilo na prodaju i dugogodišnju reputaciju tvrtke.
Postoje 4 tipa kože lica i to: normalna, suha, masna i mješovita. Zavisno od tipa kože,odabire se njega u salonu ili kod kuće.

Čišćenje lica

Čišćenjem skidamo ostatak šminke, prašinu i čestice smoga koje smo boravkom vani pokupili na licu, višak sebuma i znoja, odumrle ćelije epiderma.
Čišćenje mora biti temeljito i kvalitetno napravljeno.

PILING

Pilingom pospešujemo regeneraciju kože tako što uklanjamo sloj mrtvih ćelija sa površine, stvarajući prostor sljedećem sloju.
Piling treba vršiti jednom tjedno u salonu ili kod kuće. Piling u kozmetičkom salonu se uvijek preporučuje.

MASKE

Prije donošenja odluke oko izbora maske poželjan je sajvet sa kozmetičarom . On će svojom stručnošću i poznavanjem Dr.Grandel maski, preporučiti što je najbolje za vas.
Dodatni razlog za dogovor sa kozmetičarem je i to što se na tržištu mogu naći veći broj maski čije je djelovanje različito - za čišćenje kože, zatezanje kože, smirivanje kože itd.
Maska se stavlja jednom tjednono i to maska koja je za vaš tip kože.

PARAFIN

Parafin podstiče dubinsku hidrataciju kože i poboljšava cirkulaciju. Nakon tretmana koža postaje nježna i glatka. Preporučuje se jednom mjesečno napraviti tretman parafinom.

PROIZVODI ZA NJEGU KOD KUĆE

U dogovoru sa kozmetičarom treba dogovoriti koje Grandel proizvode koristiti kod kuće.Naravno da će efekt biti bolji ukoliko se i kod kozmetičara ,a i kod kuće koristite istim proizvodima ,prema tipu i starosti kože.


galerija