Heder

Tečajevi - trening centar Noelle


EDUKACIJA UMJETNI NOKTI - MANIKURA - MEDICINSKA PEDIKURA - KOZMETIKA

KOMPLETNI TEČAJEVI ZA OTVARANJE OBRTA ILI TVRTKE !

www.edukacija.eu ili www.moja-kozmetika.com

Mapu svih tečajeva pogledajte OVDJE .

Sve o BAEHR proizvodima na web shopu : Sve http://www.nsinails.com.hr/shop/

Pogledajte kompletan katalog BAEHR na engleskom: LINK

Sve o pedikuri na web stranici: www.pedikura.com.hr

Poledajte naš magazin medicinska pedikura

Mapu o tečajevima protetike i špangama za korekciju pogledajte OVDJE .

Sve o tečajevima i cjenama na webu: www.moja-kozmetika.com

Link : Magazin edukacija

Kompleksanu
i slojevitu kozmetičku edukaciju podijelili smo u u preko 20 tečajeva koje
možete pohađati kao cjelinu ili odabrati one koji su vama zanimljivi. Od osnove
njege lica i tijela,njege ruku i nogu do završnih detalja kao što je depilacija
- sve je uključeno u ovu edukaciju. Kliknete li na link naše web stranice
www.edeukacija.eu , dobit ćete detaljan
opis svakog od poglavlja tečaja. Magazin kozmetika i edukacija-link

Novi pozitivni propisi vlade RH za otvaranje vlastitog obrta-salona ili tvrtke

Znate li da otvaranje obrta možete obaviti u samo tri dana za svega cca 800,00 kn.Da možete raditi u vlastitom stanu i nije vam potreban poslovni prostor,te da više nema minimalnih tehničkih uvjeta za otvaranje salona.Također možete otvoriti i tzv. J d.o.o ili jednostavni d.o.o s minimalnim kapitalom od 10,00 kn i s većim mogućnostima i djelatnostima.Odmah nakon otvaranja obrta ili tvrtke možete početi raditi,bez ikakvih dodatnih ulaganja osim svog znanja,alata i proizvoda za rad.Svake godine odobravaju odobravaju bespovratni poticaji ministarstva gospodarstva za novootvorene obrte,samozapošljavanje i poduzetništvo žena,a samozapošljavanje potiče i burza rada ukoliko ste prijavljeni uz bezpovratni poticaj od 16 do 24.000,00 kn. Granica za ulazak u sistem PDV-a je povečana s 85 na 230.000,00kn što u praksi znači da ukoliko ne prelazite taj prag ne plačate i ne izdajete račune s PDV-om.Fiskalne kase nisu potrebne već se računi upisuju u knjigu položenih računa i nose u poreznu upravu.

Od 01.07.2013 ukida se stara RADNA KNJIŽICA koja će od sada služiti samo za obračun mirovinskog staža. Sve edukacije i školovanje potpuno je usklađeno s onim u EU, koje se tamo priznaje jednako kao i kod nas ,što znači da se priznaju svi čajevi,certifikati ,te svako formalno i neformalno znanje koje je djelatnik stekao .

Kod nas možete proči sve čajeve za otvaranje vlastitog salona ili učenje novog zanimanja!

Pripremite se na vrijeme ,izaberite adekvatnu edukaciju za samozapošljavanje,a za otvaranje salona ili tvrtke izaberite KOMPLETAN OBRTNIčKI TEČAJ !!!!!!

Također imamo i KOMPLETAN TEČAJ ZA OTVARANJE TVRTKE !

Kratke upute za otvaranje obrta,jednostavnog d.o.o ili salona pogledajte ovdje

Popis potrebne opreme za geliranje noktiju : Pogledajte pod tečaj ugradnje noktiju

Upite o slobodnim terminima tečaja uputite na telefon ponedeljak-petak 09-16.30 01/7774746 ,a kasnije, te subotom i nedeljom možete nazvati na 098 21 21 15 . Kozmetika i oprema salona tvrtki na web stranici www.oprema-salona.eu

Sve naše edukacije dostupne su na našoj web stranici www.moja-kozmetika.com

NAŠI NAJPOPULARNIJI TEČAJEVI:Ostale tečajeve pogledajte na web stranici :

www.edukacija.eu

TEČAJ UGRADNJE UMJETNIH NOKTIJU - UV GEL TEHNIKA
Geliranje,ugradnja na šablone i tipse. Rad na prvom modelu : 1.dan : Priprema prirodnog nokta,upoznavanje s proizvodima,Geliranje i ugradnja na tipse. 2.dan i rad na drugom modelu :Nadogradnja na šablone 3.dan:Radi se nakon cca 10 dana-korekcija izrasta noktiju na jednom od modela.
Trajanje tečaja: Tri dana/s korekcijom ili njegom nakon 15 dana
Potrebno je pribaviti dva modela.
www.edukacija.eu ili www.moja-kozmetika.com .

POLISH PRO GEL Potpuno nova tehnika gela jednostavnog nanošenja na prirodne ili umjetne nokte u trajanju jednog dana. Posebnost uz veliku paletu boja i trajnost je odstranjivanje gela acetonom bez brušenja.Potreban jedan model.Pogledajte cijenu tečaja i plan rada. www.moja-kozmetika.com

NOVO u 2013:Kompletan tečaj za otvaranje tvrtke d.o.o ili J d.o.o s više mogućnosti u odnosu na obrt : Tečaj je osmišljen za polaznike koji žele postati poduzetnici i baviti se većim brojem djelatnosti koji uz kozmetiku mogu biti i trgovina ,te mnoge drugi poslovi.Tečaj sadrži sve propisie za otvaranje tvrke,manikura,ugradnja noktiju UV Gel,,medicinska pedikura,protetika noktiju,kompletna kozmetika -20 dana. Više na webu : www.moja-kozmetika.com

KOMPLETAN OBRTNIčKI TEČAJ UGRADNJE UMJETNIH NOKTIJU - Kompletno učenje UV gel tehnika za otvaranje obrta,tvrtke ili salona. 1 dan.Upoznavanje s proizvodima Baehr i tečaj Manikure ,te sve o obrtu i tvrtki i propisima u RH,načinom rada u obrtu ili tvrtki,plačanju poreza i doprinosima ,te djelatnostima po NKD i dokumentaciji. 2.dan.Priprema prirodnih noktiju,Geliranje i ugradnja na tipse. 3.dan. Priprema noktiju,nadogradnja / produživanje na šablone . 4.dan.Polish Pro gel ,5.dan Korekcija izrasta noktiju na jednom od modela. Trajanje tečaja: Pet dana.
Potrebno pribaviti dva modela ( za polaznike izvan Zagreba po dogovoru). Po završetku tečaja dobiva se certifikat s kojim možete otvoriti obrt,tvrtku i salon ,te upute i pomoć pri otvaranju vlastitog obrta ili tvrtke.
www.moja-kozmetika.com

MANIKURA
Trajanje tečaja : Jedan dan. Njega ruku i prirodnih noktiju. Obrada , skračivanje i uređivanje nokta,Njega noktiju,Njega kožice,lakiranje,french izgled,parafinska kupka.Potreban je jedan je jedan model.

MEDICINSKA PEDIKURA
Trajanje tečaja :Sedam dana,a po potrebi se može i drugačije odrediti za polaznike izvan Zagreba. Teorija-uz skriptu i praksa direktno u salonu. Tematika: Izbor alata i priprema,Sterilizacija i dezinfekcija,Obrada problematičnih nogu i noktiju, urasli nokti-B/S spange, kurje oko,zanoktice,gljivice,obrada zadabljale kože,strojna pedikura.
Potrebno je dovesti više modela za pedikeru .Polaznicima izvan Zagreba moguće je skratiti tečaj,dnevno produžiti i pronaći odgovarajuće modele s naše strane.
www.moja-kozmetika.com

KOZMETIčKI TEČAJEVI Trajanje do sedam dana ili po potrebi polaznika ,zavisno od predznanja. čišćenje lica-vapozon i visoka frekvencija,njega lica i tijela,depilacije,masaže i anticelulitne masaže,pilinzi,rad s kozmetičkim preparatima,novosti.
Potrebno je ukoliko je moguće pribaviti jednog modela za rad u praksi,ali nije uvijet.
Po završetku se dobiva certifikat o završenom tečaju .Mogućnost nabave krema za njegu lica i tijela ,te kompletne opreme za opremanje kozmetičkog salona.
www.edukacija.eu

NAPOMENA: Tečajevi se održavaju individualno po dogovoru sa svakim korisnikom i rezervacijom termina u našem trening centru C.Zuzorić 3 za umjetne nokte i medicinsku pedikuru ,te kozmetiku s ugovornim partnerom . Zbog ovlaštenog certificiranja izvode se isključivo u Zagrebu ,a jedino u slučaju manjih grupa postoji mogučnost i u drugim mjestima.Certifikati po završenom tečaju. www.moja-kozmetika.com

Načini plačanja:Plaćanje se može izvršiti putem žiro računa ,gotovinom ili obročno.Primamo kartice: Visa,American,Diners,Mastercard.Kredit putem kartice PBZ i American card i diners od 13-60 mjeseci i diners beskamatno do 12 mj.Tečaj mora biti uplačen prije pohađanja ili na dan tečaja.Ne može se pristupiti osposobljavanju bez dokaza uplate.Za čuvane individualnog termina dovoljno je uplatiti avans od 500,00 kn.

Sav materijal i pribor za izvođenje tečajeva osigurava NSI Croatia.Sav materijal i pribor koje zastupamo može se kupiti kod nas i također platiti gotovinom,virmanom ili kreditma. Obavezna je uplata pologa od 500,00 kn za rezervaciju termina tečaja ukoliko nije drugčije dogovoreno , koji se uračunava u cijenu tečaja. Za rezerviran termin koji zbog nedolaska nije otkazan do 3 dana unaprijed gubi se pravo na povrat pologa.

Napomena: Velika je potreba za Nail dizajnerima, Pedikerima i kozmetičarima,te je gotovo uvjek lako naći posao ili ostvariti dodatnu zaradu.Također uz završene edukacije i poduke imate mogućnost pokretanja vlastitog obrta i tvrtke,te dopune posla .Pitajte nas slobodno za savjete i mogućnosti,te pomoći oko ostvarivanja svojih prava i mogučnosti.Pokrenite vlastiti posao.Ostvarite dodatnu zaradu novim zanimanjem u vlastitom salonu ili kod kuće.

Pratite nas na facebooku NS Croatia i edukacija.eu

NSI Croatia je uz poslovnice Noelle registriran za organizaciju i izvođenje tečajeva,te poduku odraslih uz zavšen majstorski ispit edukatora i člana ispitne komisije HOK-a pri školi za obrtničke usluge i međunarodno priznatog trenera. Uz certificirane edukatore školovane u međunarodnim centrima ovlašteni je zastupnik za Hrvatsku : Baehr,NSI ,Dr.Grandel ,BS spange,Diva - Italy,weeko.

NSI edukacijski tečajevi za nail desagnere,pedikuru,manikuru i kozmetiku:

www.edukacija.eu , www.pedikura.com.hr , www.nsinails.com.hr,www.moja-kozmetika.com

O nama,edukaciji i tečajevima:

Kod nas čete naučiti iz prve ruke kako izgleda pravi tečaj na svjetskoj razini i kako izgleda rad u praksi.Mi vas pripremamo za samostalan rad na obrtnički način tako da ste po završetku tečaja spremni za otvaranje vlastitog obrta .Učiti ćete kroz vježbe i dobiti pisane materijale koji će vam biti korisni dugo nakon tečaja.Radimo i educiramo preko 18 godina,naši edukatori su Majstori,te ovlašteni zastupnici i konzultanti koji su završili svjetske edukacije,te aktivni članovi ispitne komisije škole za obrtnićke usluge .Tvrke s kojima radimo i zastupamo starije su od 50 godina,imaju vlastitu proizvodnju i razvoj.Kod nas ćete i kad završite tečajeve imati svu podršku uz sve svijetske novosti u materijalima i dodatnim edukacijama i popustima na nove tečajeve.

Naši treninzi su kombinacija bogatog iskustva i vrhunske edukacije, temeljena na uskoj suradnji s najboljim svjetskim strućnjacima .

Tvrtkama i salonima nudimo distributerstvo ili partnersto u HR ®upanijama ili izvan HR za distribuciju i izvođenje tečajeva ,te prodaju materijala i tvrtki koje zastupamo .

Pratite nas i na facebooku: NSINAILS Croatia

Vlasnik web stranice i info: Dimitto d.o.o,NSI Croatia,Cvijete Zuzorić 3,Zagreb,HR,broj računa: 2500009-1101294531,OIB 0816290637,MB 92841023


Prijavite se

Ime i prezime


Broj telefona


E-mail


Vrsta tečaja


Poruka


file uvijeti
galerija